شنیدن اروپا ایرانی مسابقه دروازه بان

شنیدن: اروپا ایرانی مسابقه دروازه بان افتخار آفرینی اخبار ورزشی و نتیجه های مسابقات

گت بلاگز اخبار پزشکی غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان موجب کم کردن ریسک دیابت نوع۲ می شود

مطالعه تازه نشان می دهد افرادی که غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان مصرف می کنند، با کم کردن ریسک مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ روبرو هستند. 

غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان موجب کم کردن ریسک دیابت نوع۲ می شود

غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان موجب کم کردن ریسک دیابت نوع۲ می شود

عبارات مهم : دیابت

مطالعه تازه نشان می دهد افرادی که غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان مصرف می کنند، با کم کردن ریسک مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ روبرو هستند.

به گزارش مهر، این مطالعه اثبات کرده است که میوه، سبزیجات، شکلات تلخ، آلو بخارا، بلوبری، توت فرنگی، فندق و نوشیدنی های داغ نظیر قهوه و چای به قدر کافی حاوی آنتی اکسیدان موردنیاز جهت کنترل دیابت هستند.

غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان موجب کم کردن ریسک دیابت نوع۲ می شود

فرانچسکا رومانا مانچینی، سرپرست تیم تحقیق در موسسه تحقیقاتی پزشکی فرانسه، در این باره می گوید: «این ارتباط بعد از در نظرگرفتن تمام فاکتورهای پرخطر مبتلا شدن به دیابت نظیر سیگار کشیدن، سطح تحصیلات، فشارخون، کلسترول بالا، سابقه خانوادگی دیابت و از همه مهم تر شاخص توده بدنی همچنان وجود داشت.»

محققان در این مطالعه بالغ بر ۶۴,۲۲۳ زن را در یک مدت ۱۵ ساله مورد مطالعه قرار دادند. تمام شرکت کنندگان در وقت شروع مطالعه فاقد دیابت بودند.

مطالعه تازه نشان می دهد افرادی که غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان مصرف می کنند، با کم کردن ریسک مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ روبرو هستند. 

محققان یک پایگاه داده جهت محاسبه میزان مصرف آنتی اکسیدان رژیمی به وسیله هر شرکت کننده براساس پاسخ خودشان ایجاد کردند.

محققان دریافتند ریسک مبتلا شدن به دیابت با زیاد کردن میزان مصرف آنتی اکسیدان در بین شرکت کنندگان کمتر می شود.

واژه های کلیدی: دیابت | پزشکی | محققان | مطالعه | مبتلا شدن | آنتی اکسیدان | اخبار پزشکی


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs